Filter with server name containing a string

Designing a filter? Get tips and advice from other users. Suggest new filter features here too.

Moderators: Support, Moderators

Filter with server name containing a string

Postby FLYeRNeT » Tue Nov 11, 2008 10:14 am

Hello,

I would like to make a filter for COD 4 for the server name countaining a string.

For example :
Server Name = "Clan COD 4 Team" --> this serveur is displayed because his name countains "COD"

Thanks ;)
FLYeRNeT
 
Posts: 2
Joined: Tue Nov 11, 2008 10:11 am

Re: Filter with server name containing a string

Postby ron.mercer » Tue Nov 11, 2008 11:00 am

FLYeRNeT wrote:Hello,

I would like to make a filter for COD 4 for the server name countaining a string.

For example :
Server Name = "Clan COD 4 Team" --> this serveur is displayed because his name countains "COD"

Thanks ;)

That's an easy one... Here's the logic:

Code: Select all
if find( [$server_name], "COD", 0) != -1
Ron Mercer
Qtracker

Image
User avatar
ron.mercer
Site Admin
 
Posts: 3285
Joined: Tue Dec 09, 2003 5:01 pm
Location: Ohio, USA

Re: Filter with server name containing a string

Postby learn_more » Tue Nov 11, 2008 3:13 pm

reminds me of a question i asked a while back, have you already looked at using filters with only colors, eg not removing the non-matching items?
=c2c=learn_more
learn_more
Qtracker Registered Owner
Qtracker Registered Owner
 
Posts: 193
Joined: Tue Jan 22, 2008 11:01 am

Re: Filter with server name containing a string

Postby ron.mercer » Tue Nov 11, 2008 7:31 pm

learn_more wrote:reminds me of a question i asked a while back, have you already looked at using filters with only colors, eg not removing the non-matching items?

Yeah, you thread-jacker you! :lol: It's still on my list... I'm trying to figure out the best way to interface it.
Ron Mercer
Qtracker

Image
User avatar
ron.mercer
Site Admin
 
Posts: 3285
Joined: Tue Dec 09, 2003 5:01 pm
Location: Ohio, USA


Return to Filters

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest