CoD4 empty/full filter

Designing a filter? Get tips and advice from other users. Suggest new filter features here too.

Moderators: Support, Moderators

CoD4 empty/full filter

Postby omcfirecracker » Sun Mar 16, 2008 11:07 am

I am tottally in the dark about code and such so if some one could help me, it would be greatly appreciated.
I would like to filter out empty servers and full servers in CoD4.
Image
User avatar
omcfirecracker
Qtracker Registered Owner
Qtracker Registered Owner
 
Posts: 34
Joined: Thu Nov 08, 2007 7:52 pm

Re: CoD4 empty/full filter

Postby Captin » Sun Mar 16, 2008 4:55 pm

This should work for any game...
Code: Select all
if [$server_players_active] > 0
and if [$server_players_active] != [$server_players_maximum]
User avatar
Captin
Lord and Master
 
Posts: 296
Joined: Tue Dec 16, 2003 6:04 pm
Location: NE Ohio

Re: CoD4 empty/full filter

Postby omcfirecracker » Fri Mar 28, 2008 11:07 pm

thank you
Image
User avatar
omcfirecracker
Qtracker Registered Owner
Qtracker Registered Owner
 
Posts: 34
Joined: Thu Nov 08, 2007 7:52 pm


Return to Filters

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron